Hyvän maun välineet

Tällä blogilla kerromme erilaisia vinkkejä ruuanlaittoon ja keittiövälineisiin liittyen sekä esittelemme HeiRolin uusimpia tuotteita. Hyvän maun resepteissä Kokki Herrankukkarosta ja höyrylaiva s/s Ukkopekalta jakaa maukkaita saaristolaisreseptejä ja ideoita ruuanlaittoon herkullisilla terveisillä höystettynä! Reseptit ovat pääasiassa helpohkoja, nopeita ja normaalikeittiössä toteutettavia - mutta ennen kaikkea herkullisia!

23 helmikuuta 2007

Steely kattilat ja pannut

TUNNE LAATU – NÄE TYYLI

HeiRol Steely kattila- ja pannusarja on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, mikä sekä näkyy että tuntuu! Tyylikkäästi muotoillut tuotteet kestävät kovaakin käyttöä todella pitkään uudenveroisina. Nämä keitto- ja paistoastiat koristavat laatutietoisen huippukokinkin keittiötä, sillä ne sopivat aivan kaikille liesille, siis myös induktioliedelle. Toisaalta Sinun ei tarvitse olla huippukokki onnistuaksesi ruoanlaitossa näillä välineillä – tukevan teräspohjan sisään kapseloitu alumiinilevy takaa tasaisen lämmönjakautumisen, ja pannujen erityisen kestävä Teflon Platinum -pinnoite estää pohjaanpalamisen. Kahvat ovat käytössä kuumentumattomat, ja teräksisinä ne kestävät myös uunikäytön. Edes tiskaus ei tuota päänvaivaa, sillä tuotteet ovat konepesunkestäviä. Kattiloille ja pannujen teräsosille annamme kolmen vuoden täystakuun ja pannujen pinnoitteelle kolmen vuoden takuun.

Steely-sarjan kattiloita ja pannuja myyvät tavaratalot ja marketit sekä keittiötarvikeliikkeet. Vertaa hintaa saman laatuluokan tuotteisiin ja ylläty iloisesti!
Tutustu myös muihin HeiRolin keittiövälineisiin.

Ei kommentteja: